Alle - Escola d'Alemany

  • Phone: 93 799 33 65
  • Mail: info@alleinternational.com
  • Website: www.alleinternational.com
  • Address: C/ Sant Josep, 44 - 08302 Mataró (BCN)
Altres serveis que oferim
Intercanvis a Alemània i Àustria

L’intercanvi es basa en aprendre un idioma dins i fora de l’aula de manera que els nostres alumnes tinguin la confiança necessària per a utilitzar a la vida real tot el que han après a classe i els apropa a la independència adulta tot i estar en un ambient escolar organitzat i segur.

A Alle hem ampliat horitzons portant a terme intercanvis tant a Alemanya com a Àustria, on compartim noves tècniques d’aprenentatge que ens ajuden a millorar la manera en què els nostres estudiants aprenen un idioma i sobretot, que els alumnes gaudeixin d´ una experiència increïble prioritzant la part lingüística i cultural i oferir als pares la tranquil·litat i la confiança de saber que els seus fills n’estan traient profit.

Cal destacar per damunt de tot la unitat, la predisposició, la responsabilitat i la bona comunicació mantinguda en aquestes experiències començant pels pares, passant per l’equip de l’escola i acabant amb els protagonistes… ELS NOSTRES ALUMNES.

Activitats de cap de setmana

Oferim la possibilitat de, tant si ets alumnes com si no ho ets, acompanyar-nos a les diverses activitats i sortides extres de caps de setmana durant el curs. No cal dir que evidentment l´idioma vehicular sempre és l’alemany. Per tant, podem gaudir de diverses sortides i continuar aprenent alemany dins i fora de l’aula.

Acull a un estudiant alemany a casa teva

Oferim la oportunitat de compartir casa teva amb un estudiant de parla alemanya. Són joves alemanys que venen a Mataró a aprendre castellà i a més a més a fer un Tàndem (intercanvi lingüístic) amb alumnes de la nostra escola. Aprofita els avantatges que això comporta no només a nivell lingüístic sinó també cultural.

Cursos intensius d'estiu

Realitzem cursos intensius d’estiu per qui vulgui aprofitar les vacances per millorar el seu alemany o no tingui temps per a realitzar els cursos anuals.

Borsa de Treball

Alle disposa d´un llistat d´empreses que s´ofereixen a contractar a persones que actualment estan a l’atur. Es per això que nosaltres et formem perque aconsegueixis el teu objectiu tant lingüístic com professional. Veure curs →