Molt més que una escola!

Certificats internacionals i oficials del Goethe Institut, intercanvis, viatges organitzats, servei de mediateca, traduccions i molt més.

Intercanvis

A Alle oferim intercanvis a nivell particular com en grup tant a Alemanya com a Àustria, on compartim noves tècniques d’aprenentatge i els alumnes gaudeixen d'una experiència increïble prioritzant la part lingüística i cultural i oferim als pares la tranquil·litat i la confiança de saber que els seus fills n’estan traient profit.
https://www.alleinternational.com/wp-content/uploads/2022/01/serveis_intercanvis.png

Viatges i campaments

Cada estiu organitzem viatges a Alemanya i Àustria pels joves de 12 a 17 anys. Campaments de Setmana Santa i estiu a Alemanya per alumnes de 10 a 16 anys. Viatges de cap de setmana pels adults i seniors. No t'ho perdis, consulta'ns i t'informem.
https://www.alleinternational.com/wp-content/uploads/2022/01/serveis_viatges.png

Servei de mediateca

L’espai Mediateca està obert als nostres alumnes perque puguin aprofitar tant abans com després de les classes d’un espai on poder fer tasques escolars com també sociabilitzar-se amb els companys.
https://www.alleinternational.com/wp-content/uploads/2022/03/serveis_mediateca2.png

Servei de K-Wartesaal

Oferim pels més petits ( de 3 a 6 anys) aquest espai on poden esperar tant abans com després de clase en un entorn amb jocs, material per a pintar, contes i altres entreteniments i aixi si arribeu justos a la recollida, no patiu, están entretinguts!
https://www.alleinternational.com/wp-content/uploads/2022/02/serveis_wartesaal.png

Servei de Kantine

Els nostres alumnes es poden emportar el tupper de casa i poden dinar a ALLE! Tenim micrones, màquina de café, tè i xocolata, com també begudes i snacks per si voleu picar.
https://www.alleinternational.com/wp-content/uploads/2022/02/serveis_kantine.png

Tallers i casals

Tallers de cuina, manualitats, pintura, ball, i moltes activitats més per a nens i nenes de 3 a 11 anys! Ponts escolars, caps de semana, vacances de Nadal , Setmana Santa i també a l'estiu. Consulta'ns per a més informació.
https://www.alleinternational.com/wp-content/uploads/2022/01/serveis_tallers.png

Traduccions i interpretacions

Valorem les vostres necessitats, us enviem un pressupost i oferim el servei amb la màxima professionalitat, compromís i confidencialitat que requereix.
https://www.alleinternational.com/wp-content/uploads/2022/01/serveis_traduccions.png

Recollida a les escoles

Oferim servei de recollida dels alumnes a les seves escoles de Mataró. Consulta’ns!
https://www.alleinternational.com/wp-content/uploads/2022/01/serveis_recollida.png

Borsa de treball i pràctiques

T'ajudem a fer el CV en alemany. Analitzem les sortides laborals possibles juntament amb el nivell d´alemany i contactem i t'ajudem a organitzar tot el viatge i la estada allà.
https://www.alleinternational.com/wp-content/uploads/2022/01/serveis_borsa.png

Infórmate de nuestros servicios.

Infórmate de nuestros servicios.